Maxime en Rita

Maxime

Uitkomst

Ik moest even slikken toen ik hoorde dat Rita werd uitgekleed, maar gelukkig betrof het alleen haar portefeuille. Het is in ieder geval de beste oplossing: Rita is zogenaamd koud gemaakt en Ernst is katvanger voor een spervuur aan vervolgmoties. Hem kennende zal hij die glansrijk doorstaan: roep `gezin' en hij krijgt die vreemde glans in zijn ogen, zo'n staalharde, niet kapot te krijgen killersblik. Laat al die socialistische draaikonten en regenwormen maar moties indienen, Ernst veert vrolijk in ganzepas naar de microfoon om ze allemaal van tafel te vegen. Want we waren de Kamer al zo enorm tegemoet gekomen. Hahaha!

  1. Wat mij betreft: prima, die Hirsch Ballin. Heb ik meteen veel meer tijd voor mijn belangrijke werk achter de schermen. Want het is nog een hele organisatie, zo’n staatsgreep. Tanks en pantserwagens op tijd op locatie krijgen, munitiedepots vullen, dan die kampen nog klaar maken voor een efficiĆ«nte verwerking van de mensen die we gaan interneren. Maar: lekker werken zo! Snelle resultaten, niet dat gezeur over compromissen sluiten maar gewoon recht door zee en op de man af. Zo heb ik het graag.

    Komend weekeinde trouwens weer eens bijpraten? Ik heb je alweer veel te lang niet gezien en met die voicemail lijkt het ook niet echt soepel te gaan.
    • Rita Verdonk
    • 14-12-06 - 16:36